O familie săracă cu mulţi copii, a fost ajutată astăzi de către Maria Grapini, prin Asociaţia MicNews, cu alimente, lapte praf şi pampers

Motiv de bucurie pentru o familie amărâtă din Bucureşti, cu mulţi copii şi nevoi la fel de multe. În urmă cu o săptămână, Preşedintele Asociaţiei MicNews din Bucureşti, Mihai Căldăraru, poposea la această familie şaracă, împreună cu Florentina Popescu, Directorul General al Direcţiei Sociale şi Protecţia Copilului Sector 5 Bucureşti, pentru a analiza situaţia acestora şi mai ales pentru a le rezolva problema unei locuinţe decente în

care familia să poată trăi. După o serie de întrevederi, cei de la DGASPC au hotărât ca această familie va fi ajutată în următoarele două săptămâni, condiţia fiind ca, tatăl copiilor să-şi găsească un loc de muncă.

Mihai Căldăraru a promis că se va întoarce şi îi va ajuta şi cu cele necesare traiului zilnic. Astfel, a luat legătura cu doamna Maria Grapini şi aceasta a decis să sponsorizeze mai multe lucruri importante pentru ei, printre acestea regăsindu-se alimente, lapte praf şi pampers.

Mihai Căldăraru nu se află la primul gest de ajutor, iar Asociaţia pe care o conduce, desfăşură astfel de acţiuni caritabile în fiecare săptămână.

“Vreau să menționez faptul că, Doamna Maria Grapini, europarlamentar român, a venit în sprijinul campaniei umanitare “Sărăcia Distruge Omenia””. Îi mulțumesc profund de mult pentru că a spus DA, acestei campanii caritabile.”

loading...

Beneficiarii fiind în primul rând, toţi cei care nu au o situaţie materială bună, dar şi copii cu handicap, oamenii străzii şi persoanele în vârstă din centrele de bătrâni.

Sursă VIDEO: Sărăcia Distruge Omenia