O tânără de 21 de ani s-a îndrăgostit nebuneşte de un “bunic” de 74 de ani. Ca să fie credibili, “vor să facă AMOR în direct la TV”

Nimic pe această lume nu este aşa cum trebuie. Regulile sunt mereu schimbate, la fel şi dragostea, despre care se spune că nu are vârstă. Milijana Bogdanovic are 21 de ani şi s-a îndrăgostit de Milojko Bozic de 74 de ani, fără să asculte de “vorba lumii”, scriu cei de la a1.ro

Aceştia sunt din Serbia şi trăiesc în localitatea Pilatovici. Pentru a combate vorbele venite de la terţi răutăcioşi, aceştia intenționează să facă amor, pentru a dovedi lumii întregi că se iubesc.

Cu toate că există o diferență de 53 de ani între ei, acest lucru nu a constituit un impediment în calea dragostei lor. Tocmai de aceea, cei doi au decis să meargă în cadrul unui show TV din Serbia, unde vor să arate lumii întregi că se iubesc, iar “bunicul” chiar POATE.

Iubitul “bătrânel” de doar 74 de ani are probleme cu inima şi nu pot face amor în poziția misionarului.; Cu toate acestea, cei doi susțin că au o viață intimă extrem de activă, deoarece “iubitul” folosește pastila albastră, dătătoare de vigoare maximă.

Ba mai mult, cei doi îndrăgostiți susțin că fac dragoste în fiecare zi și plănuiesc să facă asta și în cadrul show-ului.

loading...

“Bineînțeles că vom face “amor”, de ce nu? Mi-ar plăcea să rămân însărcinată. Dacă nu se va întâmpla în timpul emisiunii, atunci după ce vom pleca acasă, cu siguranță.”, a mărturisit Miljiana, o brunetă extrem de sexy, în vârstă de 21 de ani.

”Plănuim să ne iubim și să ne răsfățăm ca și cum am fi acasă. Vreau să le dovedesc oamenilor că dragostea dintre noi este reală.”, a mai spus tânăra.

Bărbatul, în vârstă de 74 de ani, are trei copii, de 40, 35 și 30 de ani, din prima căsnicie, și doi nepoți, de 13 și 11 ani. De asemenea, cei doi plănuiesc să se căsătorească în luna septembrie a acestui an.

Sursă FOTO. Citiţi mai multe informaţii interesante pe portalul a1.ro