O tânără din România a crezut în dragostea unui italian, l-a luat de soţ, iar el a transformat-o într-o prostituată

Un caz atipic şi cu consecinţe devastatoare pentru victima româncă, s-a petrecut în Torino începând cu anul 2012 şi până în prezent. Tânăra româncă a părăsit şcoala şi cu încrederea că va fi tratată ca o mică prinţesă, a ajuns să fie iubita italianului Raffaele F, scriu cei de la observator.tv

Cu aproximativ 7 ani în urmă, românca l-a cunoscut pe acesta într-un bar şi a fost convinsă că dacă îl urmează va avea parte de o dragoste perfectă.

Cu timpul, românca a adus pe lume doi copii, iar în viaţa ei a început cel mai de temut coşmar. Soţul italian a sechestrat-o şi apoi a dat-o pe bani şi altor bărbaţi, totul pentru a face rost de bani.

Cu toate că avea un copil mic şi era însărcinată cu cel de-al doilea, românca noastră era obligată să se prostitueze, iar nu de puţine ori, ajunsese să îi roage pe clienţi să îi aducă scutece şi mâncare pentru bebeluşul ei abia născut, atunci când mai vin la ea.

Tânăra a avut parte de abuzuri încă din anul 2012 şi până acum în luna martie, atunci când şi-a făcut curaj şi a sunat la linia roz, destinată abuzurilor asupra femeilor.

loading...

Conform depoziţiei de la tribunal, italianul îşi bătea soţia atât de des şi uneori cu atâta sălbăticie, încât vecinii sunau la poliţie, de teamă că fata va fi ucisă, alertaţi de urletele ei.

Românca a fost forţată să se prostitueze chiar şi când era însărcinată. A născut doi copii, dar soţul ei nu le acorda nicio atenţie.

Tirbunalul l-a condamnat pe Raffaele F. la 8 ani şi nouă luni de închisoare pentru abuz și violență în familie, exploatarea sexuală și prostituție. Românca a primit o despăgubire de 60.000 de euro.

Sursă FOTO. Citiţi mai multe informaţii interesante pe portalulobservator.tv