ŞOCANT! Un bărbat din Galaţi s-a filmat cum îşi BĂTEA COPII, după care i-a trimis filmarea soţiei, în Anglia, unde muncea

De o întâmplare şocantă a avut parte soţia unui om din satul gălăţean Fântâni, cu doar 48 de ore în urmă. Aceasta a primit o filmare cu copii ei scumpi şi dragi, cum erau bătuţi crunt de către tatăl lor. Copii au vârstele de 2 şi respectiv 5 anişori, iar pe video se vede cum tatăl lor le dă o bătaie soră cu moartea, scriu cei de la stiridiaspora.ro

Potrivit celor de la IPJ Galaţi, incidentul a avut a fost reclamat aseară, în jurul orei 22:00. Cazul a ajuns în atenţia Poliţiei şi a Protecţiei Copilului la sesizările făcute de soţia bărbatului, dar şi de postul de televiziune Kanal D, căruia femeia i-a trimis imaginile şocante.

Poliţiştii sosiţi la faţa locului au constatat imediat că cei doi micuţi în vârstă de 2 şi 5 ani au fost bătuţi de tatăl lor şi au văzut şi imaginile crunte, în care bărbatul îi lovea puternic cu palmele, fără să se lase impresionat de ţipetele lor disperate. Din contră, pe filmare chiar se auzea cum tatăl copiilor îi ameninţă pe aceştia că îi omoară.

Poliţiştii l-au ridicat imediat pe bărbat şi l-au dus la secţie. A fost deschis un dosar penal pe numele său şi a primit un ordin de restricţie. Timp de cinci zile, acesta nu mai are voie să se apropie de copiii săi la o distanţă mai mică de 100 de metri.

Tatăl bătăuş riscă o condamnare între trei luni şi doi ani.

loading...

Minorii au fost preluaţi de Direcţia de Protecţie a Copilului şi duşi la un centru până când mama lor se va întoarce din Anglia.

Cel mai probabil, copiii vor ajunge în grija mamei sau a bunicilor din partea mamei.

Sursă FOTO. Citiţi mai multe informaţii interesante pe portalul
stiridiaspora.ro