Tânăra Mari de 32 de ani din Reşiţa a MURIT la şase ore după ce a născut un bebeluş perfect sănătos.

De un destin tragic a avut parte o tânără de 32 de ani din Reșița. Aceasta a murit la numai şase ore după ce a născut un copil perfect sănătos. Îndoliate, rudele au depus o plângere la Parchet și la Colegiul Medicilor, în speranța că li se va face dreptate.

Mari, așa cum era alintată de apropiați, a apucat să-și țină în brațe băiețelul. Întâmplarea cutremurătorare a avut loc pe 30 martie, la Spitalul Judeţean de Urgenţă Reşiţa, unde Mari a fost internată pentru că se simțise rău, scriu cei de la libertatea.ro citând observator.tv.

Rudele spun că tânăra era în evidența unui medic din cadrul spitalului încă din a doua lună de sarcină și a fost periodic la control. În urmă cu o săptămână, tânăra a făcut febră și a început să tușească.

După ce a fost internată în spital, Mari a primit tratament pentru răceală, însă starea ei de sănătate s-a agravat. Sâmbătă, medicul a decis să trebuie să facă o operație de cezariană pentru a salva bebelușul din pântece. Tânăra a apucat să-și țină în brațe bebelușul și a murit la doar șase ore după operația de cezariană.

„Raza mea de soare a murit. Am așteptat să-i țin copilul în brațe, să o văd mireasă, iar acum fata mea e mireasă pe masă. Suntem disperați. Știm că nu o mai aducem înapoi, dar am depus plângere la Poliție și alertăm autoritățile să-și facă datoria. Medicii sunt prea plini de ei, prea mândri, dacă nu își schimbă comportamentul nu va mai merge nimeni la spital la Reșița. Așteptăm rezultatele anchetei și ale autopsiei. Din păcate, medicii nu se uită la noi ca la niște furnici. Fata mea a fost sănătoasă, toate cele 9 luni de sarcină, nu a avut nimic. Medicul ei, care a urmărit sarcina, a spus că e normal să respire greu. Nu vrem să rămână alte mame fără copii. Nu acuzăm pe nimeni, dar așteptăm ca justiția să își facă datoria”, a declarat mama tinerei decedate, conform Evz.

loading...

Managerul Spitalului Județean Reșița, Waldemar Murgu, a precizat că femeia a decedat în urma unui stop cardio-respirator.

Sursă FOTO. Citiţi mai multe informaţii interesante pe portalul libertatea.ro