O femeie a avut relaţii intime cu doi bărbaţi diferiţi la un interval de doar 6 ore. Astfel, aceasta a născut doi gemeni cu taţi diferiţi

O întâmplare deosebită şi foarte rară s-a petrecut în orașul Xiamen, din China, atunci când o femeie ar fi dat naștere unor gemeni care au tați diferiți, scriu cei de la 2daynews.ro citând publicația Strait Herald.

Cazul a ajuns pe prima pagină a publicaţiilor din cauza directoarei de la Fujian Zhengtai Forensic Identification Centre, agenția guvernamentală care se ocupă de efectuarea testelor de paternitate.

Din prima zi, soţul femeii care a adus pe lume gemenii, a observat că aceștia arătau foarte diferit: unul dintre copii îi semăna foarte bine, în timp ce al doilea nu.

Pentru a-și confirma suspiciunile, bărbatul a cerut un test ADN, iar rezultatul a confirmat că era tatăl biologic doar al unuia dintre gemeni.
Mama gemenilor a încercat să nege evidențele furnizate de genetică, susținând că rezultatul testului ADN ar fi fost fals, dar, în cele din urmă, nu a mai avut încotro și a recunoscut că a avut o aventură extraconjungală de o noapte.

Soțul înșelat este hotărât să își crească doar propriul copil, refuzând să se ocupe și de al doilea, care nu este al său.

loading...

Fenomenul gemenilor cu tați diferiți este extrem de rar și apare în urma ”superfecundației heteropaternale”, atunci când două ovule sunt fertilizate de spermatozoizi care nu provin de la aceeași persoană sau când fecundarea fiecărui ovul are loc după două acte sexuale diferite.

În 1992 a fost publicat un raport despre paternitatea gemenilor diferiţi (când cele două ovule sunt fecundate separat, dar fertilizate şi transportate în acelaşi timp). Raportul a constatat că dintre cei analizaţi, 2,4% au avut taţi biologici diferiţi.

“Pentru ca acest lucru să se întâmple, trebuie să existe o serie întreagă de evenimente care au loc în aceleaşi câteva ore. Femeia trebuie să aibă relaţii sexuale cu doi bărbaţi diferiţi într-un timp relativ scurt. Ambele raporturi sexuale trebuie să se întâmple în perioada ovulaţiei, în care să se producă două ovule în loc de una. Ideea este că femeia ar trebui să aibă relaţii sexuale cu doi bărbaţi în termen de 5 sau 6 ore”, a declarat Allan Pacey, un profesor de andrologie de la Universitatea din Sheffield, Marea Britanie.

Sursă FOTO. Citiţi mai multe informaţii interesante pe portalul 2daynews.ro