Asociaţia MicNews a iniţiat o Campanie de strângere de alimente pentru 60 de copii şi bătrâni, din Municipiul București

Asociaţia MicNews din Bucureşti este cunoscută de cei din mass-media ca fiind un ONG ce se ocupă de ajutorarea copiilor defavorizaţi din Bucureşti şi zonele limitrofe, dar şi a persoanelor care se află cazate în centrele de bătrâni din Capitală, oameni ce nu mai au speranţa că cineva, într-o zi, le vadărui ceva pentru binele lor.

În această săptămână, Asociaţia MicNews, organizează în cadrul campaniei Sărăcia Distruge Omenia, o strângere de fonduri şi de alimente, la adresa, str. Nerva Traian nr.8, bloc. M55, Sector 3, Bucuresti.

Iniţiativa Asociaţiei condusă de Preşedintele Mihai Căldăraru, vine în sprijinul bătrânilor nevoiaşi din Bucureşti şi constă în strângerea de alimente neperisabile ce vor fi apoi împărţite acestora.

Astfel, în această perioadă, oamenii si firmele private, sunt invitaţi să doneze pachete cu alimente neperisabile (zahăr, ulei, orez, conserve, paste făinoase, mălai, dulciuri) şi de ce nu, tichete de masă, care vor fi transformate ulterior în alimente necesare persoanelor nevoiaşe. Pentru cei care vor sa facă donaţii, se va amenaja în fiecare sediu social, un punct de colectare a acestora.

În acelaşi timp, vor fi identificate acele persoane sau familii care sunt în dificultate, urmând ca pachetele să fie distribuite în Săptămâna Mare a Sfintelor Paşti.

Orice donaţie este binevenită în cadrul acestei campanii!

Pentru informații suplimentare: Mihai Căldăraru (responsabil campanie) – tel. 0739.570.999

Sursă VIDEO: Asociatia Mic News Citiţi mai multe informaţii interesante pe portalul atacdebucuresti.ro