O tânără de 19 ani a NĂSCUT la aproximativ o oră, după ce a aflat că este însărcinată

Totul s-a întâmplat în ziua de 17 iulie 2018, atunci când o tânără a mers la somn cu o seară în urmă şi avea stomacul plat, iar a doua zi s-a trezit însărcinată, având abdomenul ieşit foarte mult în exterior, scriu cei de la observator.tv

Tânăra s-a speriat foarte rău, deoarece în cele aproximativ 9 luni de sarcină, nu a avut niciun simptom care să prevestească faptul că va deveni mămică.

Imediat, fata a mers la mama ei să-i arate minunăţia, după care a fost chemată şi bunica, doar că acestea nu-şi puteau spune părerea, deoarece aşa ceva nu mai văzuseră niciodată în viaţa lor.

Tânăra a fost dusă la spital, însă pe drum i-a venit sorocul şi a dat naştere unei fetițe perfect sănătoase, pe bancheta din spate a mașinii.

Potrivit doctorilor care au examinat-o, bebeluşul a crescut spre zona spatelui, fapt destul de comun, de aceea nu i-a crescut stomacul deloc, notează metro.co.uk.

loading...

În ziua nașterii, tot corpul tinerei a suferit modificări uriașe, astfel că bebelușul a ajuns în locul care trebuie, respectiv în partea din față.

Sursă FOTO. Citiţi mai multe informaţii interesante pe portalul observator.tv