Un ŞOFER ROMÂN de TIR este erou în Germania, după ce a reuşit să salveze viaţa a două tinere şi a doi cai: „Îl căutăm pe îngerul nostru păzitor”

O faptă bună şi o iniţiativă demnă de omenie, a realizat cu doar două zile în urmă, un şofer de TIR din România. Acesta a devenit erou în Germania, după ce a salvat viaţa a două tinere, dar şi a doi cai, dintr-un puternic incendiu izbucnit pe o autostradă, scriu cei de la observator.tv

În zona oraşului Landstuhl din Germania, pe autostrada 62, se afla Natalie Müller (39 de ani), împreună cu cea mai bună prietenă, Claudia Priem, la volanul unui SUV marca Jeep, care mergeau către o fermă, unde urma să lase doi cai, care se aflau într-o rulotă tractată de maşina lor.

La un moment dat, imediat după ce au trecut de un tunel, tinerele au observat că din compartimentul motor ieşea frum.

„Am tras imediat pe dreapta şi am văzut că fumul ieşea de sub capotă. Am sunat imediat la Pompieri”, a declarat Natalie pentru rheinpfalz.de.

Flăcările au cuprins în scurt timp maşina celor două tinere, iar acestea au reuşit să coboare şi să se îndepărteze, însă nu au reuşit să desfacă rulota în care se aflau cei doi cai.

„Am făcut semn celorlalţi şoferi, cerând ajutorul. Mulţi dintre ei nu au oprit şi şi-au văzut în continuare de drum. Au oprit totuşi două femei şi un bărbat străin care conducea un camion. Bărbatul a început să strige: Fugiţi! Pericol! Va exploda!”, a mai precizat tânăra.

Şoferiţa a povestit cum şoferul român de TIR a intervenit şi a salvat-o pe prietena ei care încerca să intre în maşină pentru a-şi recupera geanta.

Ulterior, a reuşit să deblocheze rulota în care se aflau cei doi cai, a împins-o câţiva metri şi le-a avertizat pe tinere să nu se apropie de maşina care ardea.

După ce le-a salvat pe femeie, dar şi cei doi cai, şoferul român şi-a continuat drumul.

Tânăra a lansat un apel pe Facebook pentru a reuşi să îl găsească pe bărbatul care le-a salvat.

„Acest om ne-a salvat. A trecut pe autostradă şi ne-a împins rulota în câteva secunde. Apoi ne-a avertizat să ne întoarcem la maşină şi a dispărut. Eu şi Claudia am vrea să-i mulţumim personal acestui om. Dacă am putea să-l găsim pe Facebook ar fi grozav!”, a scris Natalie Müller în postarea de pe Facebook.

Sursă FOTO. Citiţi mai multe informaţii interesante pe portalul
observator.tv