VIDEO ŞOCANT! Gimnasta Samantha Cerio și-a rupt ambele picioare în timpul unui concurs. Imagini care vă pot afecta emoțional

Vineri seara, în timpul unui concurs, gimnasta Samantha Cerio de la Universitatea Auburn, din SUA a suferit un accident care o va scoate din activitatea sportivă pentru toată viaţa, scriu cei de la libertatea.ro

Sportiva tocmai efectua un exerciţiu când la o aterizare, picioarele i-au cedat şi s-au rupt. Tânăra nu a mai putut continua şi a rămas la sol.

Aceasta a fost scoasă imediat pe targă și dusă la spital, în timp ce urla de durere. Spectatorii înmărmuriți și șocați s-au ridicat în picioare și au aplaudat-o, relatează dailymail.co.uk. „A fost destul de greu să mă uit”, a spus antrenorul Jeff Graba. Samantha Cerio a postat, de pe patul de spital, un mesaj în care a explicat că renunță la gimnastică.

Și-a anunțat retragerea „A fost ultima seară ca gimnastă. După 18 ani, ridic mâinile și las pudra de talc în spate. Nu pot să fiu mai mândră decât sunt pentru persoana pe care gimnastica m-a ajutat să devin. Gimnastica m-a învățat ce înseamnă munca grea, umilința, integritatea și dăruirea. Mi-a oferit provocări la care nu m-aș fi gândit niciodată. Poate că nu s-a terminat așa cum mi-aș fi imaginat, dar nu se întâmplă mereu lucrurile cum ți-ai imaginat”, a mai scris sportiva care va avea de străbătut un drum lung pentru recuperare.

Sursă VIDEO:OZMODZ SUPERCARS Sursă FOTO. Citiţi mai multe informaţii interesante pe portalul libertatea.ro