O tânără româncă din Italia a fost umilită, bătută şi violată, în prezenţa fiicei ei

Luni la rând, o tânără mămică româncă din Italia, a îndurat umilinţa, bătăile şi violul, din partea bărbatului român cu care trăia. Totul s-a întâmplat în localitatea Gaeta, din provincia Latina, acolom unde aceştia erau stabiliţi.

Partenerul româncei şi-a supus iubita unor chinuri inimaginabile pentru orice om de rând.

Fiind extrem de gelos, acesta o bătea, o umilea, o viola, chiar de față cu fetița ei, scriu cei de la libertatea.ro citând observator.tv . Bărbatul se comporta atât de violent încât i-a rupt hainele, i-a spart telefonul, i-a luat actele și i-a interzis, din gelozie, să ia legătura cu oricine altcineva.

Într-una din zile, sătulă de chinurile prin care trecea, a reușit să scape și să se mute în alt apartament, dar bărbatul a început s-o amenințe și a convins-o să se întoarcă la el.

Violenţele au continuat, iar femeia a fost nevoită să facă multe vizite la Spitalele de Urgenţă din Formia şi Gaeta. Întotdeaua, românca era însoţită de bărbat, care o împiedica astfel să spună le povestească medicilor despre abuzurile la care era supusă.

loading...

În cele din urmă, femeia a depus plângere la poliţie. Carabinierii au început o anchetă în acest caz, iar bărbatul va trebui să răspundă în faţa legii pentru acuzaţiile de abuz în familie şi violenţă sexuală. El a fost prins la Torino, unde se ascundea în speranţa că va scăpa de poliţişti.

Sursă FOTO. Citiţi mai multe informaţii interesante pe portalul libertatea.ro