Femeia filmată de soţ cum îşi bătea copilul, a mai făcut o victimă. Aceasta i-a smuls părul din cap unei tinere.

Cu ceva timp în urmă, basarabeanca de 31 de ani din Arsura care a fost filmată de propriul soţ, lovindu-şi cu bestialitate copilul în vârstă de 10 ani, a mai făcut o victimă, o tânără din sat. Atunci, în urma filmării, soţul a părăsit-o, iar copiii i-au fost luaţi de stat, scriu cei de la observator.tv citând
Vremea Nouă.

Într-una din zile, nimic nu prevestea ceea ce avea să se întâmple. Tatiana Nedelcu este cunoscută în localitate ca o femeie care îi place să mai bea, iar când o face, caută scandal şi mereu bate pe câte cineva.

Astfel, s-a dus la o vecină şi a băut alături de ea şi o altă consăteancă, apoi şi-a amintit că soţul îi făcuse ochi dulci unei tinere din sat în vârstă de 30 de ani.

Imediat, Tatiana a rugat gazda unde se cinstea să o cheme pe Elena, fata care-i stârnise gelozia. Fără să bănuiască ce o aşteaptă, tânăra s-a dus la vecina care o chemase şi acolo s-a trezit lovită cu violenţă de Tatiana.

Victima a fost atacată şi umplut de sânge de bătăuşă, reuşind să scape cu greu din mâinile acesteia.

loading...

Vecinii povestesc pentru sursa citată, că Elena a reuşit să scape cu fuga, dar a fost văzută pe drum alergînd plină de sânge, cu faţa umflată şi cu părul smuls.

“Doamne fereşte, ştiţi cum era săraca fată? Ca un animal hăituit. Speriată, fugea pe drum, bătutã cum era. Avea părul smuls din cap. Elena e o femeie cuminte, la casa ei, măritată. Are doi copii. A dat în ea cât a putut. A târât-o de păr. Şi e nevinovată.”, spun sătenii.

Aceştia mai povestesc că victima a dat fuga la Poliţie, dar era închis, pentru că poliţistul din sat e în concediu. Reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie au confirmat cazul. “S-a înregistrat, într-adevãr, o plângere în acest caz, pentru loviri şi alte violenţe. Se fac cercetări.”, a precizat purtătorul de cuvânt Bogdan Gheorghiţă.

Sursă FOTO. Citiţi mai multe informaţii interesante pe portalulobservator.tv