O româncă a fost prinsă la furat în Anglia. Aceasta le-a spus judecătorilor că, “îi este prea GREU să MUNCEASCĂ”

Maria Spirache este o româncă de doar 20 de ani şi de curând a fost prinsă în timp ce încerca să fure produse dintr-un magazin Boots. Poliţiştii i-au controlat geanta şi au găsit produse în valoare de 239 lire, pe care femeia spune că le “luase” pentru a i le dărui nepotul ei din România, scriu cei de la 2daynews.ro citând Manchester Evening News.

Cu multă nepăsare pentru de situația în care se găsea, Maria Spirache le-a spus judecătorilor că «a avut o slujbă, dar i s-a părut prea greu să muncească», așa că a ales unica alternativă posibilă din punctul ei de vedere şi s-a apucat de furat.

Pentru ca totul să meargă ca la carte, Maria Spirache era mereu însoţită la furturile pe care le făcea, de o altă femeie complice. Hoaţele își alegeau victimele din cafenele, restaurante sau magazine, fiind preferate mai ales persoanele vulnerabile, precum cele în vârstă sau cu mobilitate redusă.

În acest fel, Spirache a furat un ceas de la o femeie de 88 de ani și ar fi prădat și un bărbat care se afla la cumpărături pe un scuter electric destinat oamenilor cu handicap.

În timpul anchetei s-a stabilit că aceasta a mai furat de la un tânăr student, suma de 9.000 de lire sterline, bani pe care îi strânsese în luni de zile, din două joburi part-time, pentru a-și plăti studiile.

loading...

Ca să pară credibile, cele două hoaţe se foloseau de tactici bine puse la punct pentru a le distrage atenția victimelor și pozau inclusiv în membre ale unei organizații caritabile.

Maria Spirache a pledat vinovată la cele nouă capete de acuzare și a fost condamnată la 32 de luni. Din ultimele informaţii, până acum complicea sanu a fost deocamdată prinsă de polițiști.

Sursă FOTO. Citiţi mai multe informaţii interesante pe portalul
2daynews.ro