Un român de 38 de ani din Italia şi-a LEGAT cu LANŢURI COPILUL, apoi l-a lăsat singur în casă, fără apă şi mâncare

O întâmplare şocantă pentru comunitate, s-a petrecut de curând în Ladispoli, Roma, Italia. Un român de 38 de ani s-a certat cu băiatul său foarte tare. Copilul supărat pe tatăl său, a fugit de acasă, scriu cei de la stiridiaspora.ro

Atunci, românul a început să-l căute și, după ce l-a găsit, l-a dus acasă ca să-l pedepsească, pentru a nu ştiu căta oară, în mod violent. Românul fiind nervos, hotârăşte să-şi leage fiul de glezne cu un lanț și apoi, cu un alt lanț, îl fixează de pat.

Timp de două zile, băiatul, în vârstă de 17 ani, nu a primit nici mâncare, dar nici apă. Până când, profitând de absența tatălui său, cu dificultate și pierzând sânge în zona gleznelor, a reușit să tragă patul lângă fereastră care se deschidea spre un balcon mic.

Acolo, îndreptându-se spre un dulap, el a luat o unealtă și cu răbdare, dar cu teama că tatăl său se putea întoarce în orice moment, s-a eliberat de unul din lanţuri. Apoi, s-a târât cu gleznele încă legate și le-a cerut ajutor vecinilor.

O vecină a alertat carabinierii. Descoperirea a fost făcută de carabinierii ce au fost alertați de un vecin care auzea strigătele disperate ale copilului, informează ilmessaggero.it.

loading...

Când au ajuns la fața locului aceștia au rămas șocați, băiatul fiind încă legat cu lanţuri. L-au eliberat și l-au predat medicilor. Autoritățile au pornit apoi pe urmele tatălui pe care l-au găsit pe străzile din Ladispoli și l-au arestat pentru răpire și abuz în familie.

Sursă FOTO. Citiţi mai multe informaţii interesante pe portalul
stiridiaspora.ro