ACCIDENT GROAZNIC! Un microbuz cu şase pasageri s-a lovit de un TIR la Lucianca, în Dâmboviţa.

Un accident groaznic s-a petrecut în această dimineaţă, în localitatea Lucianca din judeţul Dâmboviţa. Potrivit celor de la observator.tv, un microbuz cu pasageri s-a zdrobit de un TIR.

Chemaţi de urgenţă, pompierii au ajuns la locul tragediei, pe DN 1A în localitatea Lucianca, comuna Butimanu, pentru descarcerarea unei persoane în urma unui accident rutier între un TIR şi un microbuz care transporta şase pasageri, a informat Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Dâmboviţa.

La faţa locului au intervenit reprezentanţi ai Gărzii de Intervenţie Corneşti cu 2 autospeciale ASAS, o descarcerare de la Detaşamentul Moreni, trei ambulanţe SMURD de la Detaşamentul Târgovişte, Moreni şi Titu, dar şi cinci autospeciale de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă. În sprijin, Detaşamentul Buftea a trimis un echipaj de descarcerare şi un echipaj SMURD.

Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Dâmboviţa, cei şase pasageri din microbuz sunt conştienţi.

Cauza probabilă a accidentului este, din primele date, depăşire neregulamentară din partea conducătorului auto în vârstă de 29 de ani din localitatea Mărceşti. Şoferul TIR-ului are 41 de ani şi este din Bucureşti.

loading...

Sursă FOTO. Citiţi mai multe informaţii interesante pe portalul
observator.tv