Românul Mihai Deme va fi judecat în Anglia pentru masturbare în public şi ameninţarea, că va face o crimă

Un proces pe rol se desfăşoară acum în Chelmsford, după ce românul Mihai Deme a fost reținut, fiind surprins masturbându-se în Central Park din centrul orașului Chelmsford, în luna octombrie anul trecut, scriu cei de la ziarulromanesc.net citând Essex Live.

În momentul când a fost reţinut, acesta s-a dovedit violent, scuipându-l pe polițistul care l-a oprit din „activitate”. Organele de anchetă l-au eliberat condiționat, având interdicţie să mai intre în parcurile din oraș. La două luni după acest incident, el a sunat la Poliție spunând că se va înjunghia sauva ucide pe cineva, timp în care a fost văzut mergând pe străzile din oraș înarmat cu un cuțit.

„La 11 ianuarie, el a contactat Poliția pentru a spune că se va înjunghia sau va comite o crimă”, a spus procurorul.

„Apoi a fost văzut pe camerele de supraveghere, pe o stradă din Chelmsford, cu un cuțit cu o lamă de trei inci în mână”, a continuat acesta.

„A fost arestat de către poliție și a fost dus la spital, după ce a fost rănit în celulă”, a mai spus anchetatorul. Astfel, românul a fost acuzat de ultraj și posesia unui obiect periculos, fiind condamnat pentru ambele infracțiuni.

Judecătorul Jonathan Seely a explicat că Deme fusese, de asemenea, condamnat pentru o conspirație la jaf, în România, în 2007. El a primit atunci șapte ani de închisoare, din care a executat doar patru ani.

Judecătorul a decis că este necesar să se prezinte un dosar medical înainte ca Deme să fie condamnat. De altfel, avocatul românului a spus că acesta are nevoie de îngrijire pentru sănătatea sa mintală. El a spus că Deme ar suferi de pierderea memoriei sau de întreruperi de memorie. Condamnarea sa a fost amânată până pe 3 mai.

Sursă FOTO. Citiţi mai multe informaţii interesante despre comunitatea românilor din străinătate, pe portalul ziarulromanesc.net