Românul Alexandru Marin Constatinescu de 30 de ani, a fost găsit MORT în parcul de rulote Brotherhood Wood, din Dunkirk.

O tragedie fără margini s-a întâmplat în data de 7 aprilie, la ora 19:00, în parcul de rulote Brotherhood Wood, din Dunkirk. Românul Alexandru Marin Constatinescu de 30 de ani a fost găsit cu o leziune gravă în piept şi a fost declarat mort la fața locului, în ciuda eforturilor celor de la ambulanţă, scriu cei de la gazetaderomania.co.uk citând kentonline.co.uk.

După tragicul eveniment, pe Facebook, au început deja să curgă mesajele din partea celor care l-au cunoscut pe bărbatul de 30 de ani. Acum, familia acestuia are nevoie urgentă de fondurile necesare pentru ca trupul să fie repatriat.

Cei care doresc să facă donații, o pot face AICI.

“Mi-ai spus că muzica este viața ta. Acum de acolo de sus din ceruri te uiți la noi. Ai plecat de lângă noi prieten drag. Ne-ai părăsit pentru totdeauna, dar pentru noi toți vei rămâne în inima noastră. Odihnește-te în pace prietenul meu”, a scris Alin Staicu pe Facebook.

“Refuz, nu pot crede… și totuși din păcate este adevărat… Îmi pare nespus de rău. Dumnezeu să îl odihnească”, a scris Corina Mușat.

Poliția a deschis o investigaţie pentru a stabili circumstanţele în care s-a produs tragedia. Ieri, Dumitru Palazu, în vârstă de 48, din Gate Hill, Dunkirk, a fost acuzat de crimă. El urmează să se prezinte vineri, la Maidstone Crown Court.

Anterior, alți patru bărbați au fost arestați sub suspiciunea de crimă. Doi dintre ei au fost eliberați fără nici un fel de acuzaţie, iar doi au fost eliberați în vederea unei anchete suplimentare.

Sursă VIDEO. Citiţi mai multe informaţii interesante despre comunitatea româniilor din străinătate, pe portalul gazetaderomania.co.uk