O mamă de 36 de ani din Botoşani a recunoscut că și-a UCIS și INCENDIAT BEBELUŞUL

O mamă de 36 de ani din Botoşani şi-a ucis bebeluşul abia născut. Pentru a nu fi bănuită de ceva, aceasta a încercat să şteargă urmele, prin incendierea trupului nou-născutului, spun anchetatorii.

Totul a plecat de la medicul de familie care a dat alarma, după ce a şi-a dat seama că femeia ar fi născut singură acasă, iar copilul a dispărut, scriu cei de la observator.tv

Primele urme ale asasinatului au fost găsite în curtea casei în care locuieşte femeia în vârstă de 36 de ani.

Criminaliştii prezenţi la faţa locului au descoperit sub pământ mai multe fragmente osoase. La audieri, mama a recunoscut că şi-a omorât bebeluşul.

La scenele îngrozitoare ar fi asistat şi mama ei, în vârstă de 72 de ani.

loading...

Prim Procuror al Parchetului de pe lângă Judecătoria Botoșani, Valeriu Iulian Chihaia: “Având în vedere că ele locuiau împreună, ea locuia cu părinţii, suspicionăm că ar fi ştiut şi mama dânsei. S-a dispus expertizarea atât psihiatrică, o expertiză medico-legală, o expertiză ADN a urmelor şi a fragmentelor care au putut fi ridicate de la faţa locului, unde ne-a indicat persoana în cauză.”

Mama este internată acum la Maternitatea Botoşani, pentru îngrijiri medicale. Anchetatorii au cerut să fie supusă şi unui examen psihiatric. Femeia mai are acasă o fetiţă în vârstă de şase ani.

Dacă se va stabili că a avut discernământ, femeia riscă ani grei de închisoare. Până atunci, procurorii au început audierile şi încearcă să afle cine este tatăl copilului ucis.

Sursă FOTO. Citiţi mai multe informaţii interesante pe portalul
observator.tv