Ultima ORĂ! Lovitură GREA pentru Adriana Bahmuțeanu – “A PIERDUT CUSTODIA COPIILOR!”

Adriana Bahmuțeanu se pare că a pierdut lupta cu fostul ei soţ în privinţa copiilor. Aceasta a primit cea mai proasta veste, când instanța de judecată a decis ca cei doi băieți pe care îi are cu Silviu Prigoană să rămână în grija tatălui, ea urmând să aibă un program de vizită, scriu cei de la viva.ro

Astfel, putem spune că vedeta a pierdut procesul de custodie, pentru cei doi minori.

Din primele informaţii încă nu se ştie 100%, dacă războiul este pierdut în totalitate, dar un lucru este cert. Adriana Bahmuțeanu a pierdut una dintre cele mai importante lupte din viaţa ei, cu fostul soţ Silviu Prigoană.

Instanța a decis că, Adriana să petrecă timp cu ei, două weekenduri pe lună.

„Custodia este comună, dar domiciliul copiilor s-a stabilit la mine. Copiii sunt la mine din decembrie, s-au văzut cu mama lor pe 2 martie, când le-am zis eu să îi facă niște felicitări. În 90 de zile, au vorbit cu mama lor la telefon de 54 de ori, deci din două în două zile”, a declarat Silviu Prigoană, la emisiunea Agenția VIP (Antena Stars).

loading...

Vestea pare că nu a luat-o prin surprindere pe Adriana, care susține că procesul încă nu s-a încheiat și că cea mai importantă înfățișare va avea loc peste 3 săptămâni.

Sursă FOTO. Citiţi mai multe informaţii interesante pe portalul viva.ro