Au găsit-o moartă, într-un ghem de fiare! Când POLIŢIŞTII i-au văzut contul de Facebook, au încremenit …

Courtney Ann Sanford avea 32 de ani şi era considerată de foarte mulţi, o şoferiţă experimentată. Într-una din zile, şoferiţa nu bănuia că în acea zi blestemată, în momentul în care se va urca la volanul maşinii sale, o va face pentru ultima dată, scriu cei de la realitatea.net

Urcată în maşină, la radio a început să cânte piesa ei favorită – “Happy”, de Pharell William. Era una din zilele când Courtney Ann Sanford, se pare că se afla într-o stare de spirit extrem de bună… Fără să stea pe gânduri, a pus mâna pe telefon, şi-a făcut un selfie şi l-a postat imediat pe Facebook.

“Melodia asta mă face fericită”, a scris tânăra, sub fotografie.

Fotografia a fost ultimul lucru pe care a apucat să-l mai facă. În secunda ce a urmat, s-a produs tragedia şi a murit! Nu s-a gandit nicio secundă că a făcut un lucru pe care mai toţi şoferii îl fac. Ce s-a întâmplat? Atunci când a tastat pe telefon, nu a tras maşina pe dreapta cum era normal, continuând drumul, care avea să fie şi ultimul!

Avea să urmeze o clipă de neatenţie şi maşina ei s-a izbit violent de un TIR. În momentul impactului, avea doar 60 de km/h, dar lovitura a fost atât de puternică, încât a fost aruncată în şanţ şi, de acolo, într-un copac de pe marginea drumului. Ulterior, autoturismul a luat foc şi tânăra, prinsă între fiarele maşinii ca într-o menghină, n-a avut scăpare – a ars de vie, lăsând în urmă o familie îndurerată.

loading...

După ce poliţiştii i-au anunţat familia, aceştia şi-au dat seama că tânăra postase ceva pe Facebook tocmai la ora la care s-a produs accidentul. Când s-au uitat în telefonul pe care au reuşit să-l recupereze de la faţa locului, intact, oamenii legii au văzut că tânăra scrisese pe Facebook chiar în minutul în care a avut loc tragicul accident.

“Postarea a fost făcută la ora 8:33. La ora 8:34, am fost solicitaţi să intervenim la faţa locului”, au declarat poliţiştii.

Sursă FOTO. Citiţi mai multe informaţii interesante pe portalul
realitatea.net