Crimă îngrozitoare! Un român de 22 de ani şi-a ucis iubita, a dormit trei zile cu cadavrul ei în casă, apoi a tranşat-o şi a dus-o pe câmp

Momente de groază s-au petrecut în data de 17 februarie 2019, atunci când Adrian Mariş de 22 de ani, originar din Arad, şi-a ucis din gelozie iubita, pentru că s-a îmbrăcat în fusta mini, fiind prea sexy pentru alţi bărbaţi, scriu cei de la cititulnudoare.ro citând ziuadevest.ro

Tânărul a dormit lângă cadavrul iubitei lui, trei zile. Din primele informaţii se pare că mama lui a ştiut totul şi a încercat să-l ajute pe tânărul de 22 de ani, să scape de trupul fără viaţă al fetei.

În urma tragicului eveniment, prietenul lui Dacian, care îi cunoaşte atât pe Adrian cât şi pe tânăra Nelea, a povestit pentru Ziua de Vest, detalii incredibile despre crimă.

„Adrian a avut relații cu cele mai frumoase fete din zonă. Se considera un metrosexual, se droga și era extrem de gelos. Nelea nu lucra și, din gelozie, de multe ori o ținea închisă în casă. Se certau non-stop. Se pare că de la o fustă scurtă a pornit nenorocirea. Pe urmă de la un trening. Nelea era într-o fustă scurtă, s-a schimbat de ea, că, na, gelozia, și s-a îmbrăcat cu treningul. El s-a simțit jignit.

A dus-o acasă, a bătut-o și apoi a omorât-o. Se așteaptă rezultatele de la necropsie pentru a se știi exact cauza morții. După crimă, a dormit trei zile cu cadavrul Nelei în casă. Începuse să miroasă, zic vecinii, dar nimeni nu s-a gândit la așa ceva. Când au găsit-o pe Nelea, pe câmp, corpul ei era plin de urme de violență. A tranșat-o și a coborât cu ea în trei bagaje. După o zi de lnterogatoriu a recunoscut tot. Ceilalți patru, doi colegi și părinții lui, sunt liberi pe moment, dar dau cu subsemnatul săptamânal.”, spune Dacian.

loading...

“Adrian Mariş a fost arestat vineri, 5 aprilie, pentru uciderea iubitei sale, Nelea, de 26 de ani, de origine moldovenească. După cum a mărturisit el, a îngropat corpul într-o zonă deschisă din afara orașului.” scrie El Espanol.

În aceeași zi în care a fost arestat Adrian, autoritățile au arestat încă doi dintre colegii alături de care lucra la fabrica de furtunuri Kira Plastics. Poliţiştii cred că cei doi l-au ajutat să mute din casă corpul victimei şi să îl îngroape. Mai mult, se pare că au mutat cadavrul cu mașina unuia dintre colegii lui.

Mama lui Adrian, Mariana, și tatăl adoptiv, Ștefan, au fost arestați și ei preventiv. Tatăl biologic al lui Adrian a murit când acesta era mic. Poliția îi consideră complici și pe cei doi părinți, pentru că imediat după comiterea crimei, Adrian s-a mutat din apartamentul în care locuia cu Nelea, la Vinaroz, în apartamentul părinților, la Uldecona.

Locul unde a fost găsit cadavrul Neliei se află la aproximativ 20 de minute de mers cu mașina, un loc izolat, pe care se află plantații de portocali, loc care se află la granița dintre Tarragona și Castellon.

Sursă FOTO. Citiţi mai multe informaţii interesante pe portalul
cititulnudoare.ro