Românul Cristian Dumitru de 44 de ani, a MURIT lovit de o maşină, lângă Londra

Tragedie pe o şosea din Londra. Românul Cristian Dumitru în vârstă de 44 de ani, a murit după ce a fost lovit în plin de o mașină. Acesta sosise în Marea Britanie de aproximativ o lună, la insistențele fratelui său, care îi găsise un loc de muncă, acesta fiind stabilit în Londra de ceva timp, scriu cei de la regatulunit.com

Poliţia caută încă şoferul vinovat de tragicul accident şi încearcă să afle circumstanţele acestuia.

Cristian a murit în noaptea de sâmbătă, după ce a fost lovit de un Mercedes CLS de culoare argintie, la Maidstone, la sud de Londra. Dorel, fratele său, a fost sunat la 3.30 noaptea şi a venit direct la locul tragediei.

Eu i-am plătit biletul de avion ca să vină aici şi i-am găsit un loc de muncă. Era aici doar de o lună şi doar de două zile se angajase. Era un nou început pentru el. Dar pare că a fost o mare greşeală că l-am adus aici. Dacă aş putea da timpul înapoi…”, a declarat Dorel, citat de kentonline.co.uk.

Poliţia i-a găsit telefonul şi eu eram ultimul apelat de el. M-au sunat şi m-au chemat aici. Dar corpul lui nu mai era aici, nu am putut să îl văd. E un şoc. Ce pot să îi spun mamei noastre?”, a mai continuat fratele lui Cristian, potrivit celor de la Observator.tv.

loading...

Sursă FOTO. Citiţi mai multe informaţii interesante despre comunitatea românilor din străinătate, pe portalul regatulunit.com