O badantă româncă de 40 de ani a rămas infirmă în urma unui accident

O româncă ce lucra în Italia ca îngrijitoare s-a hotărât să-şi curme viaţa și s-a așezat pe șinele de cale ferată, în timp ce venea trenul, scriu cei de la gazetaromaneasca.com

Femeia în vârstă de 40 de ani a încercat să se sinucidă în data de 16 aprilie 2018, și a ales un loc de pe calea ferată, dintre Padova și Veneția. În urma impactului cu locomotiva, femeii i-au fost retezate picioarele. Accidentul a avut loc în apropierea gării Busa di Vigonza (Padova).

Din primele informaţii s-a stabilit că badanta este cetățean român şi lucrează ca îngrijitoare, şi se pare că de ceva timp, aceasta ar suferi de tulburări depresive.

Ca prin miracol, femeia a scăpat cu viață. Echipele de intervenție, chemate rapid de poliția feroviară, au reușit să-i oprească hemoragia și să o transporte de urgență la spitalul din Padova, în stare gravă. Medicii au reușit să îi salveze viața. Traficul feroviar a fost oprit pentru mult timp.

Sursă FOTO. Citiţi mai multe informaţii interesante despre comunitatea românilor din străinătate, pe portalul gazetaromaneasca.com

loading...