Un TATĂ şi-a închis fetiţa de 1 an şi 8 luni într-o cuşcă de câini şi a bătut-o, pentru că SOŢIA l-a PĂRĂSIT

Un caz ce a făcut înconjurul lumii datorită mediatizării pe reţelele de socializare, s-a întâmplat în China, acum doar câteva zile. Incidentul incredibil s-a petrecut într-o provincie din China, atunci când supărat fiind, bărbatul părăsit de soţia lui, i-a trimis acesteia, fotografii cu fiica lor în vârstă de doar 20 de luni, cum era ţinută închisă într-o cuşcă şi bătută, scriu cei de la a1.ro

Se pare că bărbatul nu a putut trece aşa de uşor peste divorţul pronunţat cu un an în urmă şi a dorit să se răzbune pe fosta lui soţie, care i-a lăsat lui în grijă, soarta fetieţi lor.

Din primele informaţii, bărbatul ar putea să scape ”basma curată”, întrucât polițiștii au pus comportamentul lui pe baza ”stresului”.

Xu Ting, mama fetiței, a povestit, conform Daily Mail, că fostul soț i-a trimis mai multe imagini în care fiica lor era chinuită.

Fotografiile primite de soţie, de la fostul soţ, demonstrează că, fetiţa lor este închisă într-o cuşcă de câini, plânge şi prezintă semne de violenţă în urma bătăilor primite.

loading...

Supărată, mama fetiţei a distribuit imaginile șocante pe reţelele de socializare, devenind virale rapid, fiind răspândite de peste 40.000 de ori.

Autoritățile au început o anchetă, iar bărbatul a recunoscut că i-a trimis fostei soții imaginile respective, însă nu a explicat ce l-a determinat să comită faptele odioase.

De asemenea, nu se știe dacă bărbatul va fi decăzut din drepturi, ţinând cont de faptul că, legile din China sunt făcute în favoarea bărbaţilor, nu şi a femeilor.

Sursă FOTO. Citiţi mai multe informaţii interesante pe portalul a1.ro