Tragedie de Paştele Catolic! Tinerii Cezar şi Bogdan au murit spulberaţi pe DN1 de o autoutilitară condusă de un băiat în vârstă de 23 de ani

Ieri, în sfânta zi de Paştele Catolic, Cezar şi Bogdan, doi tineri de 31 şi 36 de ani, au murit pe loc, iar prietenul lor de 21 de ani, Robertin, este în comă profundă, după ce au fost spulberaţi pe DN1, la Floreşti, în timp ce schimbau roata la o maşină, scriu cei de la observator.tv

Cezar Costache se întorcea de la Câmpina, când, în dreptul localităţii Floreşti, pe DN1, a rămas cu maşina în pană. Acesta mai avea doar câteva sute de metri până acasă. Pentru a rezolva problema cu maşina, acesta şi-a chemat în ajutor doi prieteni, pe Bogdan Negoi şi Robertin Andreiu, care ajunşi la faţa locului, s-au apucat imediat să schimbe roata.

Reamintim că, cele două mașini erau oprite pe marginea drumului, parțial pe carosabil. În acest timp, de ei s-a apropiat o autoutilitară condusă de un şofer în vârstă de 23 de ani din Sălaj, care se pare că nu a văzut avariile aprinse şi a intrat în plin, în cei trei tineri. Accidentul a fost teribil.

Impactul puternic a devastat totul, doi dintre tineri fiind omorâţi pe loc, iar Robertin a suferit, pe lângă traumatismul cranio-cerebral grav, mai multe fracturi costale și un traumatism la un genunchi.

Astfel, şoferul de 23 de ani din Salaj a lăsat, noaptea trecută, două familii îndoliate, iar o alta se roagă la căpătâiul fiului aflat în comă profundă la spital. Articolul continua dupa reclame …

loading...

Cezar şi Bogdan şi-au dat ultima suflare pe caldarâm, în timp ce e Robertin a fost transportat la spital şi este în comă profundă. “Tânărul este în comă, este intubat și prezintă mai multe traumatisme grave“, a declarat dr. Violeta Tănase, purtătorul de cuvânt al Spitalului Județean Prahova.

Din primele cercetări, se pare că toţi cei trei tineri sunt din localitatea Florești, Prahova. Intervievaţi, poliţiştii pun producerea accidentului pe seama vitezei excesive a autoutilitarei.

Poliţiştii au deschis o anchetă în acest caz pe numele şoferului, pentru ucidere din culpă şi vătămare corporală.

Sursă FOTO. Citiţi mai multe informaţii interesante pe portalul
observator.tv