Veste tristă pentru români. Artista Rona Hartner a recunoscut: „Sunt în faza trei a cancerului” – Optimismul o va SALVA!

Cunoscută de români ca fiind una dintre cele mai optimiste vedete de la noi din ţară, Rona Hartner a ajuns iarăşi pe patul de spital, a nu ştiu câte oară în ultimile luni, scriu cei de la voxbiz.ro

Fără a se speria, Rona Hartner a trecut pe citostatice imediat cum a aflat că are cancer de colon, în faza a treia. Îndrăgita artista a ajuns, din nou, pe mâna medicilor, la doar două luni după ce a fost operată pentru extirparea unei tumori la colon.

Medicii care au investigat-o, i-au dat vestea tristă: are cancer de colon. Acum Rona Hartner se află în perioada de tratament și speră că va reuși să se însănătoșească cât mai repede.

Mi s-a depistat un cancer de colon, după ce am făcut ocluzie intestinală. Oncologul din Franța mi-a spus să fac citostatice de prevenție timp de șase luni. Sunt în faza trei a cancerului, voi face o mică intervenție chirurgicală. Nu m-au lăsat să plec, luni voi fi operată ca să-mi pună un cateter.

Nu mi-e frică de citostatice, le fac din două în două săptămâni. Am cinci ganglioni lângă tumoră, pompau celule maligne în tot corpul. Acum ca să nu recidiveze și să nu se instaleze metastază trebuie să fac chimioterapie preventivă. Nu-mi pierd părul și nu slăbesc, mi-aș fi dorit eu”, a declarat Rona Hartner, la Răi Da Buni.

loading...

Sursă FOTO. Citiţi mai multe informaţii interesante pe portalul voxbiz.ro