Asociația Mic News a oferit Diplomă de Excelență domnului Dr. Ştefan Spiridon

Preşedintele Asociației MicNews, Mihai Căldăraru, duce în fiecare zi o adevărată luptă, în ceea ce priveşte obţinerea de sponsorizări, pentru cei care au nevoie de un mic sprijin, în anumite momente mai grele ale vieţii.

Pentru ca toate acestea să se întâmple, este întotdeauna nevoie şi de oameni adevăraţi, cu inimă bună, ce sunt gata să-şi arate disponibilitatea de a întinde o mână de ajutor pentru semenii lor aflaţi în nevoie.

Un astfel de om cu inima şi sufletul bun este şi Domnul Dr. Ştefan Spiridon, director medical la Clinica Romgermed din Bucureşti.

În momentul in care, Preşedintele Asociației MicNews, Mihai Căldăraru a solicitat sprijin medical şi consultaţii pentru cei care aveau nevoie, dar datorită sărăciei nu îşi puteau permite, Domnul Dr. Ştefan Spiridon a răspuns afirmativ, fiind de acord să sprijine cu drag acele cazuri sociale.

Pentru ajutorul dat cazurilor sociale şi pentru intelegerea de care a dat dovadă, astăzi, Asociația Mic News a oferit o Diplomă de Excelență acestui om deosebit, dr. Ştefan Spiridon. Articolul continua dupa reclame …

loading...

La rândul său, domnul doctor, a promis că va sprijini şi pe viitor, acţiunile caritabile ale Asociaţiei Micnews din Bucureşti.