O tânără din Rusia a fost omorâtă, tranșată și apoi gătită de un medic, după ce au întreţinut relaţii intime

Un caz deosebit de grav s-a întâmplat de curând în Rusia şi a îngrozit opinia publică prin sadismul de care a dat dovadă criminalul. Mai bine spus, medicul rus Mikhail Tikhonov, în vârstă de 27 de ani, a fost arestat după ce a recunoscut că și-a omorât partenera în urma unei partide de amor.

Totul a plecat de la faptul că, în timpul actului sexual, acesta a aflat că partenera lui își făcuse o operație pentru schimbare de sex.

Cei doi amorezi au avut o întâlnire romantică şi după aceea, inevitabil au ajuns în dormitorul fetei. Atunci, medicul a văzut că Nina era de fapt transsexual și imediat și-a ieșit din minți, scriu cei de la antena3.ro citând Daily Mail.

Mikhail Tikhonov, în vârstă de 27 de ani, a ciopârțit cadavrul fetei și a gătit o parte din corp după care a aruncat la WC părțile de care nu mai avea nevoie.

A strangulat-o pe loc și apoi a încercat să ascundă crima. Mama fetei a observat lipsa fetei şi a anunțat Poliția. Atunci, autoritățile au ajuns la Mikhail și acesta a recunoscut tot.

loading...

Sursă FOTO. Citiţi mai multe informaţii interesante pe portalul antena3.ro