Imagini VIDEO înfiorătoare. Câini legați în saci și sacrificaţi, pentru restaurantele din Indonezia

Potrivit datelor furnizate de “Fundația Change For Animal” şi “Dog Meat-Free Indonesia”, în insula Java sunt capturați sau furați în fiecare lună, un număr de aproximativ 13.700 de câini, scriu cei de la stirileprotv.ro

Gingaşele animăluţe ajung acolo în camioane, sunt legate în saci, lovite și apoi măcelărite, astfel încât să ajungă pe mesele unor restaurante din Indonezia.

De curând, o serie de imagini înfiorătoare înregistrate într-un abator de câini din orașul indonezian Surakarta, cunoscut și ca Solo, au fost făcute publice și fac înconjurul lumii.

Grupul Dog Meat-Free Indonesia cere guvernului să pună capăt acestei practici inumane.

„Câinii sunt capturați pe străzi sau furați din casele oamenior, pentru a fi duși pe o distanțe lungi – uneori de zile întregi. În tot acest timp, câinii sunt strânși în sac, cu boturile legate astfel încât abia pot respira. Privirile acestor câini sunt sfâșietoare, a spus Lola Webber, reprezentant al Fundației Change For Animals. Articolul continua dupa reclame …

loading...

Reamintim că, Java este o insulă din Asia de Sud Est aparținând Indoneziei. Cu o populație de 136 milioane de locuitori, Java e cea mai populată insulă din lume și unul din cele mai dens populate locuri din lume. În Java trăiește 57% din populația Indoneziei. Tot aici se află capitala țării, Jakarta.

Cu toate că în fiecare se trag semnale de alarmă în privinţa sacrificării câinilor, aceste practici nu s-au împuţinat, acest fapt fiind influenţat şi de cererea tot mai mare făcută de restaurantele din zonă, unde carnea de câine se consumă preponderent.

Sursă VIDEO: Dog Meat Free Indonesia Sursă FOTO. Citiţi mai multe informaţii interesante pe portalul stirileprotv.ro