40 de bancomate din Londra au rămas fără BANI, după ce un angajat i-a ascuns, apoi s-a predat poliţiei

Un caz mai puţin obişnuit s-a întâmplat acum două zile la bancomatele din Londra. Acestea au rămas goale şi cetăţenii nu au mai avut bani, deoarece un agent de pază, de la o firmă care transporta valori, a fugit cu banii cu care trebuia să alimenteze 40 de bancomate din oraş, scriu cei de la ziarulromanesc.net

Realizând ce prostie a putut să facă, agentul de pază a ascuns o parte din bani și apoi s-a predat. Din primele cercetări s-a stabilit că bărbatul are vârsta de 36 de ani este angajat al G4S, aceasta fiind una dintre cele mai mari companii de transport valori din Marea Britanie.

Care a fost planul „bine ticluit” al hoţului? Cu doar două nopți în urmă, paznicul a încărcat în mașina sa, 40 de cutii cu bani, pe care urma să le transporte către 40 de bancomate din vestul Londrei. În acest timp, paznicul a oprit mașina pe o stradă lăturalnică din Clapham şi a început să transfere banii într-o altă mașină.

Furtul celor aproape un milion de lire sterline a fost sesizat abia după opt ore, atunci când un echipaj de Polițe a verificat autovehiculul abandonat, scrie The Sun.

Între timp, agentul a ascuns o parte din bani și apoi s-a predat la Poliței. Articolul continuă după reclame …

Compania G4S Security a anunțat că nu va exista niciun impact financiar asupra firmelor partenere, având în vedere că banii erau asigurați. Agentul a fost arestat și urmează să fie judecat pentru fapta sa.

Sursa FOTO. Citiţi mai multe informaţii interesante despre comunitatea românilor din străinatate, pe portalul ziarulromanesc.net