Anca-Ştefania Florea, soţia unui PREOT din Constanţa, şi-a pus capăt zilelor în Săptămâna Patimilor

În ziua de miercuri 24 aprilie, în jurul prânzului, tânăra Anca-Ştefania Florea a fost găsită spânzurată în casă, moment în care, rudele speriate, au sunat imediat la numărul unic de urgenţă 112, scriu cei de la observator.tv

Anca-Ştefania Florea în vârsta de 37 de ani, locuia alături de familie, într-o casă din comuna Valu lui Traian şi era soţia preotului Vladimir Florea, cu care avea împreună un băieţel de doar şase luni.

Cu toate că medicii au ajuns imediat la faţa locului, din nefericire, aceştia nu au mai putut face nimic pentru a o salva pe tânăra mămică.

“La data de 24 aprilie, în jurul orei 13, poliţişti din cadrul Postului de Poliţie Valu lui Traian au fost sesizaţi cu privire la faptul că, la o locuinţă din localitate se afla o persoană spânzurată. Cu ocazia cercetărilor, s-a stabilit că femeia în cauză are 37 de ani. Trupul neînsufleţit a fost depus la morgă în vederea efectuării necropsiei. În cauză s-a întocmit un dosar de cercetare penală”, se arată într-o informare a Poliţiei Constanţa.

Preotul Vladimir Florea a slujit la biserica din Oituz în perioada 2011-2013, iar ulterior a fost transferat la Catedrala Arhiepiscopală Sfinţii Petru şi Pavel din Constanţa, pentru a fi ţinut sub observaţie canonică, după ce reprezentanţii Arhiepiscopiei l-au acuzat de practici şi rânduieli nebisericeşti. Articolul continuă după reclame …

loading...

Deoarece oamenii îl îndrăgeau pe preotul Florea şi veneau în continuare la Arhiepiscopie pentru a sta de vorbă cu el, i-a făcut pe reprezentanţii Bisericii să îi permită acestuia să oficieze, din nou, slujbe.

Preotul Vladimir Florea a postat pe Facebook un mesaj după moartea soţiei sale.

‘Dumnezeu să te ierte! Preoteasa mea bună şi blîndă la inimă, Anca-Ştefania, Îngerul meu care va veghea de sus din Împărăţia lui Dumnezeu, pentru Serafim şi Mine, care doriţi să vă luaţi rămas bun, la Cimitirul Central’, a scris preotul Vladimir Florea.

Sursă FOTO. Citiţi mai multe informaţii interesante pe portalul
observator.tv