Lacrimi şi durere! Matei Andrei de 23 de ani, venise din străinătate să petreacă Paştele şi a MURIT carbonizat în maşină

Tânărul Matei Andrei de 23 de ani și-a găsit sfârșitul într-o mașină care a ars ca o torță în noapte de 25 aprilie 2019. Acesta se întorsese de curând în ţară pentru a petrece Paştele cu cei dragi, iar în câteva luni iubita lui urma să-i dăruiască un copil, lucru de care era foarte mândru, scriu cei de la observator.tv citând botosaneanul.ro

Ceasul rău a făcut ca Andrei să moară în Vinerea Patimilor, la Truşeşti, pe drumul care leagă Botoşaniul de Ştefăneşti. A pierdut controlul volanului, iar maşina s-a izbit de copac şi a luat foc. Din păcate, băiatul nu a mai apucat să iasă din maşină şi a murit carbonizat.

Mesaje pline de durere după dispariţia prematură a lui Andrei Matei

Pe contul de Facebook al tânărului, de la aflarea veștii, curg mesajele de condoleanțe. Pentru cei care l-au cunoscut, moartea acestuia este un șoc.

”Odihneste-te în pace prieten drag. Ai plecat dintre noi dar în gandul și în inima noastra vei ramane mereu viu. Fie ca Dumnezeu sa te așeze de-a dreapta Lui pentru à putea veghea de sus asupra familiei și pentru à le da putere de a trece peste aceasta durere. Dumnezeu să te odihneasca în pace!”

”Ceasul despărţirii a sosit, lăsând în urmă un gol imens şi lacrimi de durere fără margini. Sincere condoleanţe, Dumnezeu să te ierte!” Articolul continua dupa reclame …

loading...

”Când o fiinta apropiata noua pleaca pentru totdeauna atunci ne dam seama cu durere in suflet ca suntem niste bieti muritori. Dumnezeu sa-l odihneasca, iar voua sa va dea taria sa treceti prin aceasta grea incercare!! Dumnezeu sa te ierte Cumatru!”

”Matei Andrei, copil drag si bun ai devenit un inger. Dumnezeu sa te odihneasca in pace,intr-un loc plin de lumină alături de toți îngerii lui. Condoleanțe familiei. Te pupă “mami” (asa cum imi spuneai tu)

Sursă FOTO. Citiţi mai multe informaţii interesante pe portalul observator.tv