TRAGEDIE! A venit din Italia să petreacă sărbătorile cu familia şi a fost găsită moartă într-o pădure, lângă Reşiţa

De momente cumplite a avut parte familia tinerei Anamaria Suru de doar 29 de ani, care au condus-o ieri pe ultimul ei drum. Ana Maria se stabilise de peste 10 ani în oraşul Udine din Italia unde îşi făcuse o carieră în domeniul hair-styling-ului, scriu cei de la gazetaromaneasca.com citând observator.tv

Într-o pădure de lângă localitatea Secu şi la aproximativ 11 km de casă, a fost găsit fără viaţă, trupul tinerei fete, abandonat lângă o maşină,

Tânăra de 29 de ani venise în ţară de Sărbători, dar joia trecută a dispărut fără urmă. Imediat după ce a fost constatată moartea ei, medicii legişti au stabilit că aceasta a fost una extrem de violentă, iar lovitura cauzatoare a fost una în zona capului, făcută cu un corp dur.

Primele cercetări au fost efectuate în familie şi la cei care o cunoşteau şi o văzuseră ultima oară. Fratele ei, care a fost primul trecut pe lista suspecţilor, a declarat că sora lui se certase cu cineva şi îi spusese că avea de gând să se sinucidă.

Anchetatorii nu au luat în seamă chiar totul, asta şi datorită faptului că, Anamaria Suru fusese ucisă 100% şi nicidecum nu îşi luase viaţa. Conform poliţiştilor, criminalul este în libertate şi ancheta continuă, nefiind dată presei.

loading...

În urma autopsiei, legiştii au stabilit că moartea ei a fost una violentă, tânăra fiind cu siguranţă ucisă în bătaie. O lovitură puternică la cap i-a fost fatală, au mai declarat procurorii.

Este un mister pe care zeci de criminalişti, înarmaţi cu detectoare de metale şi câini special antrenaţi, încearcă să-l descifreze. Poliția caută orice indiciu care să-i ducă spre asasin sau asasini. Rezultatul autopsiei este clar: Ana Maria a fost ucisă.

În anchetă apar SEMNE de ÎNTREBARE în privinţa principalului suspect …

Povestea lui Călin, fratele victimei este una deosebită şi pune foarte multe întrebări cu privire la declaraţia acestuia, unde specifică clar, faptul că Anamaria Suru dorea să se sinucidă.

Anchetatorii au aflat lucruri foarte interesante despre Călin.

Despre Călin Blidariu lumea are în general o părere bună, e un tip bine văzut în societate, lucrează în farmacia Spitalului Județean din Reșița, dar sunt destule momente în care devine un tip violent, extrem de violent– Actuala sa iubită, Raluca Pârvu, s-a prezentat la mijlocul lunii martie la medicul legist, cu mâna ruptă. Parchetul de pe lângă Judecătoria Reșița a deschis un dosar penal pentru loviri și alte violențe, iar pe rolul Judecătoriei Reșița s-a aflat o solicitare pentru emiterea unui ordin de protecție. În 18 martie însă, la trei zile după depunerea cererii, Raluca Pârvu a renunțat la solicitarea pentru emiterea ordinului de protecție, ordin prin care, inițial, cerea ca iubitul său să nu se poată apropia de ea– În data de 25 aprilie, la judecătoria Reșița a fost înregistrată, la solicitarea Ralucăi Pârvu, o altă cerere pentru obținerea ordinului de protecție. Termen de judecată: 6 mai!, scriu cei de la evz.ro citând Express de Banat.

Sursă FOTO. Citiţi mai multe informaţii interesante despre comunitatea românilor din străinătate, pe portalulgazetaromaneasca.com