Doi români au ajuns eroi în Marea Britanie, după ce au salvat două femei din mâinile unui violator.

Mass-media din Marea Britanie relatează despre doi muncitori români care au intervenit pentru a scăpa două femei din mâinile unui violator, scriu ce de la stiridiaspora.ro

Conform celor de la DailyMail, două femei, dintre care una se pare că este gravidă, au fost răpite și violate într-o mașină de un bărbat. Norocul lor a fost doi salvatori, muncitori români care au pus pe fugă agresorul, însă nu au reușit să îl prindă.

Din primele informaţii se pare că cele două britanice au fost răpite în data de 25 aprilie, de pe străzi din cartierele londoneze Chingford și Edgware.

Potrivit autorităților, prima victimă a fost răpită de pe o stradă din Chingford, nord-estul Londrei, în jurul ore 0.30. A doua femeie a fost luată de pe stradă din zona Edgware (nordul Londrei).

Una dintre cele două femei a avut iniţiativa salvatoare de a-l lovi pe violator cu o sticlă în cap, moment în care au intervenit și cei doi români, fiind alertați de scandalul din mașină. Articolul continuă după reclame …

loading...

Cei doi români sunt muncitori în construcții. Ion (21 de ani) și Marcel (40 de ani) erau la muncă, atunci când au auzit țipetele care veneau din mașină.

“O femeie era în picioare, dar o trăgea de păr. Am strigat ‘Las-o în pace!’ “, a spus Ion.

“Fetele au ieșit din mașină. Erau foarte, foarte speriate. Una dintre ele l-a lovit cu o sticlă în cap. Bărbatul s-a speriat când am intervenit și noi”, a declarat, la rândul său, Marcel.

Poliţia din Marea Britanie a luat imagini surprinse de camerele de supraveghere din zonă şi a dat publicităţii fotografii ale atacatorului. Suspectul are vârsta cuprinsă între 20 și 30 de ani, are un tatuaj cu numele Bobbie pe abdomen și a fost filmat când încerca să rezerve o cameră de hotel.

Suspectul este ras în cap sau chel și are o barbă scurtă, de culoare deschisă. Cei care au informații care pot ajuta la prinderea agresorului sunt rugați să sune la 999.

Sursă FOTO: Metropolitan Police/DailyMail Citiţi mai multe informaţii interesante despre comunitatea românilor din străinatate, pe portalul stiridiaspora.ro