O copilă de 11 ani s-a plâns mamei că “o doare stomacul”, pentru că bunicul ei a violat-o

”Mama mă doare stomacul”, aşa a început într-una din zile trecute, rugăminţile fetiţei de 11 ani, către mama ei. Nu era prima data când se întâmpla aşa ceva, de zile întregi, copila se plângea de durere de stomac, dar realitatea era mult mai diferită și îngrozitoare decât părea, scriu cei de la mondonews24.it

O fetiță de numai 11 ani, îi cerea mamei de câteva zile nişte medicamente pentru durerea de stomac pe care o avea, dar nimic nu părea să o calmeze.

Atunci mama a hotărât să o ducă la urgență unde s-au descoperit motivele durerii copilei. Durerea nu era la stomac, ci în părțile intime, din cauza abuzurilor sexuale repetate.

Totul s-a întâmplat într-un mic sat din Val di Sangro, în Abruzzo, Italia. Medicii au raportat imediat cazul la poliție, iar în urma anchetelor s-a constatat că violatorul nu era nimeni altul decât bunicul copilei.

Bunicul fetei, un monstru de om, a fost arestat și plasat în arest la domiciliu. El va trebui să răspundă pentru acuzația de violență sexuală gravă împotriva unei minore. Faptele datează din ultimele luni, când bărbatul profitând de absența părinților, a început să-și pipăie nepoata în părțile intime. Articolul continuă după reclame …

loading...

Conform relatărilor din presa italiană, s-ar fi confirmat violența în timpul unei audieri asistate de un psiholog, numai că bunicul vinovat, neagă până în acest moment toate acuzațiile.

Sursă FOTO. Citiţi mai multe informaţii interesante pe portalulmondonews24.it