Caz șocant! Oamenii au chemat poliţia, pentru că vecinul lor “abuza” pisica, sub duş…

O întâmplare incredibilă a fost constatată zilele trecute de poliţiştii din Arizona. Într-o după-amiază, vecinii au auzit cum o pisică părea rănită şi mieuna într-un mod ciudat și neîncetat. Speriaţi, aceştia au chemat poliţia şi au solicitat să intre în apartamentul vecinului lor, din cauza strigătelor ciudate al pisicii omului, scriu cei de la mondonews24.it

Când polițiștii au intrat în apartamentul cu pricina, l-au găsit pe bărbatul Michael Navage de 40 de ani, sub duș cu pisica. Oroarea este că bărbatul a fost prins în timp ce avea un raport cu… pisica, mai rău de atât, acesta era blocat în pisică!

Conform celor de la Daily Mail , bietul animal nu se putea elibera din mâna stăpânului și plângea agonizant, așa că agenții au apelat la un medic veterinar.

Medicul a diagnosticat pisica: câteva coaste fracturate și o rană profundă în zona anusului. Din fericire pisica se va vindeca. Navage a ajuns în închisoare pentru abuz împotriva animalelor.

Bărbatul a încercat să se justifice spunând că încerca să șteargă pisica cu un prosop și a negat orice violență în detrimentul animalului. Analizele au arătat clar că biata pisică a fost abuzată.

loading...

Sursă FOTO. Citiţi mai multe informaţii interesante pe portalulmondonews24.it