Un POLIŢIST este cercetat de şefi, după ce s-a ascuns cu radarul în tufișuri, ca să-i prindă pe vitezomani

Ceea ce la noi în România nu se va întâmpla niciodată, iată că în alte părţi ale lumii, constituie o infracţiune, chiar dacă eşti poliţist la circulaţie şi te afli în exercitarea misiunii, scriu cei de la banatulazi.ro

Un poliţist este cercetat de superiori, după ce a fost surprins de şoferi în timp ce stătea ascuns în tufişuri cu aparatul radar, pentru a-i prinde pe vitezomani.

Totul s-a întâmplat în suburbia Petrie din oraşul Brisbane (Australia), acolo unde poliţistul, aflat în misiune, a fost fotografiat de mai mulţi şoferi în timp ce se ascundea în tufişuri cu radarul.

O şoferiţă care circula regulamentar l-a observat pe poliţistul ascuns în tufişuri şi a rugat o pasageră să facă mai multe poze. Mulţi dintre şoferii care au văzut fotografia pe reţelele de socializare au spus că totul este legal şi că astfel de acţiuni ‘neortodoxe’ sunt binevenite.

Totuşi, reprezentanţii Poliţiei au anunţat că poliţistul care a recurs la această tactică va fi cercetat, el fiind înlăturat imediat din tufişuri.

loading...

‘Ofiţerul din fotografiile care circulă pe reţelele sociale a fost identificat şi i-a fost solicitat să renunţe la acea poziţie imediat. O anchetă a fost deschisă pentru stabilirea regulilor cu privire la locul din care aparatul radar poate fi operat de ofiţeri’, se arată într-un comunicat al Poliţiei Queensland, potrivit Daily Mail.

Sursă FOTO. Citiţi mai multe informaţii interesante pe portalul banatulazi.ro