Alături de Roxana împotriva cancerului! Fight against cancer! GiveHope

Povestea Roxanei – Acum 4 ani, viața mea era una implinită, eram în Germania de aproximativ un an de zile, eram angajată în aeroport la document-check, controlam pașapoartele și vizele pentru zborurile către tări în care acestea erau necesare. Aveam planuri, lucrurile se aranjau și drumul ce mi se arăta era unul către un viitor mai bun, pană în momentul în care coșmarul meu a început…

În 28.06.2016 mi s-a făcut o colonscopie, s-au preluat probe pentru biopsie, iar în data de 04.08.2016 au venit rezultatele: s-a descoperit o tumoare de cca 15 cm!

Tumoarea era una malignă și exista riscul ca ea să se imprăstie, iar a doua zi, în 05.08.2016, am fost băgată în prima operație unde s-a extras tumoarea din colon, ovarul drept (fiind și el afectat) și 40 de noduli limfatici, dintre care 28 au fost afectați!

Am făcut imediat, după ieșirea din spital, tratamentul cu chimioterapie, unul îngrozitor, de două ori pe lună (o ședință de chimioterapie costă 2500 EURO), iar la două luni distanță am făcut incurcătură de mațe (având Anus Contra-naturii-îmbinare chirurgicală a tubului digestiv la peretele anterior al abdomenului).

Au urmat alte 6 zile de coșmar, nu mă opera nimeni, crezând că nu am nici o sansă la viată. După aceste 6 zile de coșmar am fost operată de profesorul spitalului în care mă aflăm în ideea că dacă aveam 1% șanse de reusită, el (profesorul) să poată să mi-o dea.

Operația a reușit și am continuat chimioterapia. Diagnosticul, unul crunt – cancer la colon gradul 4 avansat cu multiple metastaze la plămani, oase, nodulii limfatici.

În anul 2017 Anus Contra-naturii a fost închis (îmbinarea chirurgicală a tubului digestiv la peretele anterior al abdomenului), și continuam chimioterapia…

În anul 2018 în ianuarie mi-a fost extras al doilea ovar, fiind afectat de cancer. După intervenție, s-a blocat uretra rinichiului stâng, au urmat trei intervenții chirurgicale pentru indepărtarea, pentru încercarea desfundării, fără rezultat pozitiv, iar în mai 2018 a venit operația unde a trebuit scos rinichiul stâng, neputând fi salvat.

Problemele financiare m-au împiedicat să pot face în continuare investigații asupra sănătătii. Acum două luni am făcut ultimile analize unde s-a descoperit că noduli limfatici îmi afectează și rinichiul rămas, și coloana vertebrală.

Tratamentul lunar este 5000 EURO, numai chimioterapia, tratamentul post-chimioterapie este și acela în jur de 700 EURO, plus regimul alimentar specific oamenilor care suferă de această boală.

Oncologul recomandă să fac chimioterapie cel puțin un an de zile ca timp, de două ori pe lună.

Sper să se termine cât mai repede coșmarul, îmi este foarte greu și vă cer ajutorul pe această cale. Fiecare om merită o șansă la viață.
Vă multumesc anticipat.

Se pot face donații și direct prin transfer bancar în următoarele conturi bancare:
CONT RON (cod IBAN):
RO25RZBR0000060015687559
Roxana Elena Cristache
Deschis la Raiffeisen Bank (cod BIC: RZBRROBU)

CONT EUR (cod IBAN):
RO56RZBR0000060015687583
Roxana Elena Cristache
Deschis la Raiffeisen Bank (cod BIC: RZBRROBU)

loading...

Pagina Facebook: Roxana Elena Cristache

Sursă articol: facebook.com/donate