Italia – Un român de 29 de ani a MURIT în urma unui accident provocat de colegul lui aflat la volan

Un accident deosebit de grav s-a petrecut de curând pe SS 192 în satul Sferro din localitatea Paterno, lângă Catania. În accidentul deosebit de violent, un tânăr român în vârstă de 29 de ani a murit pe loc, scriu cei de la gazetaromaneasca.com

Cum s-a întâmplat totul?

La bordul unei maşini marca Fiat Punto călătoreau doi români, P.G. de 29 de ani care se afla în dreapta şoferului şi prietenul lui de 33 de ani care conducea autoturismul.

La un moment dat, din cauza unor cauze încă neclare, șoferul a pierdut controlul asupra mașinii, a intrat pe banda opusă și s-a lovit violent de barierele de protecție.

În urma impactului, pasagerul din dreapta șoferului a fost lovit foarte grav. Chemaţi de urgenţă la faţa locului, medicii nu au putut să resusciteze victima şi au constatat decesul tânărului român. Articolul continuă după reclame …

loading...

Organele de anchetă aşteaptă ca trupul fără viaţă al tânărului să fie ridicat de către familie, acesta fiind transportat la morga cimitirului din Paternò.

Din primele cercetări s-a stablit că autoturismul Fiat Punto nu avea asigurare și, prin urmare, a fost confiscat. De asemenea, s-a descoperit că șoferul în vârstă de 33 de ani nu avea nici carnet de conducere.

Se presupune că șoferul se afla în stare de ebrietate, dar va exista certitudine, numai după ce rezultatul testelor toxicologice vor fi făcute publice.

Dacă testul de alcoolemie va fi pozitiv, şoferul român ar putea fi considerat responsabil pentru acuzațiile grele de crimă rutieră.

Sursă FOTO. Citiţi mai multe informaţii interesante despre comunitatea românilor din străinătate, pe portalul gazetaromaneasca.com