O mamă şi-a înjunghiat bebeluşul de 90 de ori, pentru că a muşcat-o de sân în timp ce alăpta

Un caz incredibil s-a petrecut cu ceva timp în urmă, într-o provincie din China. Fără remuşcări şi nervoasă la culme, o femeie și-a înjunghiat de 90 de ori bebelușul de 8 luni, după ce acesta a mușcat-o în timp ce alăpta, scriu cei de la a1.ro

Imediat după acest incident, băieţelul în vârstă de doar 8 luni a fost găsit de către unchiul său, în agonie, plângând foarte tare. Copilaşul zăcea pe podea, “într-o baltă de sânge”, iar fața îi era plină de urme de cuțit.

Fără să stea prea mult pe gânduri, unchiul şi-a luat nepoţelul şi s-a dus de urgență la spital pentru a încerca să-i salveze viața. Medicii au făcut eforturi deosebite şi i-au acordat micuţului îngrijirea medicală necesară, iar în scurt timp, acesta s-a recuperat, iar peste cele 90 de răni făcute la nivelul feței și a mai multor organe nu au reușit să-i distrugă complet viața.

Mama a recunoscut în faţa poliţiştilor că şi-a atacat copilul. Din primele anchete s-a dovedit că mama nu ar fi suferit de boli mintale, dar cu toate acestea, autoritățile au cerut ca băiețelul să fie dat sub protecție socială, fiind luat din îngrjirea mamei.

Deoarece copilaşul locuia împreună cu doi unchi, aceştia au promis ca vor avea grijă de el şi au promis că o astfel de cruzime nu se mai repeta niciodată. Articolul continuă după reclame …

loading...

Conform statisticilor, în China, astfel de cazuri extrem de grave, de agresiune infantilă din partea familiei, sunt foarte des întâlnite, fiind un obicei al mamelor de a se răzbuna pe proprii copii.

Sursă FOTO. Citiţi mai multe informaţii interesante pe portalul a1.ro