Un câine a fost îngropat de viu într-un mormânt, chiar de groparul cimitirului

Dragostea faţă de un câine nu poate fi impusă niciodată, ori iubeşti un astfel de animăluţ, ori nu-l suporţi şi faci orice ca să scapi de el. Cam de un astfel de tratament a avut parte un căţel, într-un cimitir din Sânnicolau Mare, scriu cei de la 101dalmatieni.ro

Deoarece era în trecere prin localitate, Melania Cincea, o jurnalistă din Timişoara, a mers în cimitirul din Sânnicolau Mare pentru a se reculege la mormintele celor dragi.

Atunci a auzit lătratul unui câine, care venea dintr-o criptă şi a mers să vadă ce se întâmplă. În acel moment şi-a dat seama că animăluţul era îngropat într-o criptă de unde se auzea lătratul de disperare.

Femeia şi-a dat seama despre ce este vorba şi a acţionat imediat, însă a avut parte de o surpriză. A sunat la administratorul cimitirului care era şi gropar, numai că acesta ştia despre căţeluşul îngropat de viu.

“Când am sunat administratorul cimitirului, care este şi gropar, mi-a spus senin că ştie, că el l-a îngropat acum două-trei zile, pentru că nu a putut scoate animalul din groapă”, povesteşte Melania Cincea. Articolul continuă după reclame …

loading...

Jurnalista, indignată de răspunsul administratorului de cimitir, a sunat imediat la 112, pentru a solicita ajutor de urgenţă.

Cum în România nu există o legislaţie în ceea ce priveşte protecţia animalelor, femeia a fost pasată de la o instituţie la alta.

În cele din urmă a decis să ceară ajutor direct pompierilor din Sânnicolau Mare.

Pompierii din Sânnicolau Mare nu au stat prea mult pe gânduri şi au intervenit prompt. În cele din urmă, câinele a fost eliberat şi acum este bine.

Sursă FOTO. Citiţi mai multe informaţii interesante pe portalul
101dalmatieni.ro