Un şofer ROMÂN de TIR a MURIT la VOLAN, în timp ce conducea. Un alt şofer a reuşit să OPREASCĂ maşina aflata în mişcare

Un incident mai puţin obişnuit s-a întâmplat ieri pe autostrada A1 din Germania, între Leverkusen şi Remscheid. Un şofer a observat un TIR românesc care rula haotic şi lovise un parapet de pe mijlocul autostrăzii, dar nu se oprise, scriu cei de la stirinationale.eu

Atunci, şoferul şi-a dat seama că ceva se întâmplase şi a avut o prezență de spirit ieşită din comun.

Imediat a coborât din cabina sa, a alergat după camionul în cauză și a reușit într-un final să ajungă la geamul pasagerului. Folosind un ciocan de urgență, a spart geamul, a intrat în camion și a oprit motorul, împiedicând o tragedie.

De remarcat a fost și intervenția celorlați șoferi profesioniști care rulau pe acel sector când s-a întâmplat tragedia, poziționându-se în așa fel încât nimeni să nu se angajeze într-o depășire pe durata tentativei colegului lor de a opri camionul rămas fără șofer.

Din nefericire, echipajul medical ajuns la fața locului nu a mai putut face nimic pentru șoferul căzut între scaune, decât să constate decesul.

loading...

Sursă FOTO. Citiţi mai multe informaţii interesante despre comunitatea românilor din străinătate, pe portalul stirinationale.eu