Un tânăr de 23 de ani şi-a îndepărtat singur “organele genitale”, numai ca să facă parte din subcultura NULLO

Ceea ce nu credeam că o să aud vreodată, astăzi am aflat şi încă sunt şocat de lecturarea cuvintelor citite. Despre ce este vorba. Tânărul Trent Gates din Washington DC, în vârstă de 23 de ani, s-a operat singur, înlăturându-şi testiculele printr-o procedură chirurgicală efectuată simplu, în apartamentul propriu, în luna aprilie 2010, pentru a deveni un NULLO, scriu cei de la stiri.aiudeanul.ro citând ediţia online Daily Mail.

La opt luni mai târziu, acesta a reuşit să-şi taie şi “bărbăţia” într-o cameră de motel. Fără remuşcări, tânărul povesteşte că a folosit o lamă de cuţit ceramic, dezinfectată în prealabil şi a luat calmante înainte de a efectua procedura radicală.

A făcut acest lucru după ce a văzut un alt celebru “NULLO” numit Gelding la vârsta de 15 ani. Un “nullo”, cunoscut și sub denumirea de “smoothie”, este o persoană care a suferit o modificare extremă a corpului prin eliminarea chirurgicală a organelor genitale și uneori, a mamelonului.

Același chirurg l-a cusut acolo în ambele ocazii.

Medicii l-au supus pe Trent Gates unei investigații psihiatrice amănunţite, iar rezultatul a fost în mod miraculos … foarte “sănătos”.

loading...

După toate “năzdrăvăniile” făcute, prietenul și familia i-au acceptat decizia.

În ciuda procedurii radicale, Gates a spus că nu regretă decizia de a deveni “nullo”. A adăugat că acest lucru l-a ajutat să depășească depresia. Tânărul a încercat să se sinucidă de mai multe ori în timpul școlii.

Sursă FOTO. Citiţi mai multe informaţii interesante pe portalul
stiri.aiudeanul.ro