VIDEO – O familie a fost DISTRUSĂ într-un accident frontal. Tatăl a MURIT, iar doi copii au fost răniţi

Ieri seară în jurul orei 19:45, a avut loc un accident deosebit de grav, în localitatea Tileagd, județul Bihor. În urma evenimentului rutier, o persoană și-a pierdut viața și alte patru, între care doi copii, au fost rănite.

Conform bihoreanul.ro, citat de a1.ro, accidentul s-a produs între un bolid și o autoutilitară. Din păcate, însă, în urma impactului puternic, un bărbat a murit.

”Evenimentul rutier s-a produs pe DN 1, la intrarea dinspre Oradea în Tileagd, fiind implicate două autovehicule, respectiv un autoturism și o autoutilitară. Polițiștii rutieri sunt prezenți la fața locului și după finalizarea operațiunii de salvare a victimelor, vor efectua cercetarea la fața locului pentru a stabili circumstanțele producerii evenimentului rutier. În acest moment traficul rutier e blocat pe amble sensuri de mers și dirijat de polițiștii rutieri”, a declarat purtătorul de cuvânt al Poliției, comisarul șef Alina Dinu.

Conform informaţiilor de la faţa locului, în autoutilitară se afla o familie – mama, tatăl și cei doi copii. Din păcate, tatăl a murit, la scurt timp după impact, fiind găsit în stare inconștiență.

Sursă VIDEO: AlesdOnline Citiţi mai multe informaţii interesante pe portalul a1.ro

loading...