Crimă din gelozie în Vâlcea. Un bărbat de 32 de ani și-a ucis iubita mai în vârstă cu 40 de ani

Astăzi de dimineaţa în localitatea Lădești, județul Vâlcea a fost înfăptuită o crimă pasională ce a pus comunitatea pe gânduri. Un tânăr de 32 de ani trăia în concubinaj cu o doamnă pensionară de 72 de ani. Nimic important până aici, doar că aseară, acesta a mers la femeie acasă, beat, iar concubina i-a repreoşat că ar avea o iubită mai tânără şi nu-i convine, fiind foarte geloasă, scriu cei de la libertatea.ro citând adevarul.ro

Spiritele s-au încins foarte tare, a urmat o ceartă zdravănă, iar iubitul cu 40 de ani mai tânăr și-a înjunghiat partenera de viață.

Crima a ieşit la iveală în momentul în care, criminalul i-a povestit unui vecin că şi-a ucis iubita, iar acesta a chemat imediat organele de poliţie. Poliţiştii ajunşi la faţa locului au decis să-l reţină pe presupusul criminal, fiind acuzat că și-a ucis iubita cu 40 de ani mai în vârstă decât el, relatează Mediafax.

„În fapt, bărbatul de 32 de ani, din comuna Lădeşti, ar fi pătruns în interiorul locuinţei concubinei sale de 72 de ani, tot din comuna Lădeşti, iar pe fondul consumului de alcool şi al unor neînţelegeri acesta i-ar fi aplicat lovituri în zona pieptului cu un obiect tăietor-înţepător, care i-au cauzat răni incompatibile cu viaţa”, au precizat reprezentanții Poliției din Vâlcea.

Anchetatorii cred că este vorba despre o crimă pasională. Polițiștii au deschis un dosar penal pentru omor. Cercetările sunt realizate de un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Râmnicu Vâlcea.

loading...

Sursă FOTO. Citiţi mai multe informaţii interesante pe portalul
libertatea.ro