VIDEO – Luptătorul de wrestling Silver King, a MURIT în RING, chiar în timpul unei lupte desfășurată la Londra

O mare tragedie au trăit toţi cei care îl cunoşteau pe Silver King, luptătorul de wrestling, de origine mexicană. Acesta era un cunoscut wrestler şi a murit în ring, chiar în timpul unei lupte desfășurate la Teatrul Roundhouse, din Camden, Londra, scriu cei de la stirileprotv.ro citând Daily Mail.

Pe numele său real, Cesar Cuauhtemoc Gonzalez Barron, wrestlerul mexican cunoscut drept Silver King a murit la vârsta de 51 de ani. Acesta a jucat în comedia Nacho Libre din 2006 alături de Jack Black.

Wrestlerul mexicana fost invitat să participe sâmbătă seara la un show în nordul Londrei. În timpul luptei, luptătorul s-a prăbușit pe ring sub privirile îngrozite ale publicului care a crezut inițial că Silver King se preface și că totul este doar coreografie. Rivalul cu care a luptat nu şi-a dat seama că ceva rău s-a întâmplat şi își savura victoria, în timp ce rivalul lui din ring îşi dădea ultima suflare.

Imediat a fost înconjurat de alți wrestleri care au încercat să-l resusciteze în timp ce publicul, printre care mulți copii, era evacuat din sală.

Un martor care a fost atent la toată scena petrecuta şi a relatat clipele de groază care s-au instaurat în ring: ”Ceilalți wrestleri au sărit în ring și au adus un defibrilator. A fost înspăimântător, au evacuat spectatorii, dar au trecut cam 20 de minute până să ajungă o ambulanță.”

loading...

Organizația World Wrestling Council a confirmat cu un mesaj pe Twitter că Silver King a murit.

Pe Twitter au fost publicate înregistrări cu momentul în care Silver King este resuscitat. Dumnezeu să-l ierte!

Sursă FOTO. Sursă VIDEO: YODeportivo Citiţi mai multe informaţii interesante pe portalul stirileprotv.ro