Apel disperat! Un tată din Mehedinţi îşi caută fetiţa dispărută. Denisa este de negăsit de 24 de ore, iar orice minut contează

Poliţiştii mehedinţeni caută o fată de 13 ani, dispărută duminică, la Drobeta Turnu Severin, şi cer sprijinul populaţiei pentru a o găsi.
Filtre de poliție, oameni simpli și o familie devastată. Astfel poate fi descris tabloul unui eveniment, care a tulburat liniștea unei comunități din România, scriu cei de la a1.ro

Toată lumea se gândește la ce este mai rău. Copila este dispărută de aproape 24 de ore și orice minut contează. Poliţiştii mehedinţeni caută o fată de 13 ani, dispărută duminică, la Drobeta Turnu Severin, şi cer sprijinul populaţiei pentru a o găsi.

“La data de 12 mai a.c., în jurul orei 22.45, Poliţia municipiului Drobeta Turnu Severin a fost sesizată de un bărbat de 40 ani, din comuna Şimian, judeţul Mehedinţi, despre faptul că, fiica sa minoră, Şerlău Denisa Maria, de 13 ani, a plecat de la locuinţa de domiciliu şi nu a mai revenit. Din verificări, poliţiştii au stabilit că minora, în ziua de 12 mai a.c., în jurul orei 09.00, s-a deplasat pe raza municipiului Drobeta Turnu Severin împreună cu mama sa, iar ulterior s-a despărţit de aceasta pe strada Aleea Privighetorilor pentru a merge în zona centrală a municipiului şi nu a mai revenit la domiciliu”, precizează Poliţia.

Fata are ochi căprui, aproximativ 65 de kilograme, 1,75-1,80 metri înălţime, păr şaten, lung, faţă rotundă şi răspunde la numele Şerlău Denisa Maria.

La data dispariţiei, purta o bluză de trening de culoare albă, blugi de culoare neagră şi pantofi sport negri cu talpa albă, precum şi un rucsac de culoare albastru-petrol.

loading...

Oricine poate oferi detalii cu privire la acest caz este rugat sa apeleze Serviciul de Urgenţă 112 sau să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie!

Sursă FOTO. Citiţi mai multe informaţii interesante pe portalul a1.ro Notă: Pentru păstrarea acurateţii informaţiilor, articolul a fost PRELUAT INTEGRAL de pe site-ul a1.ro