Românul Cornel Mate de 30 de ani a MURIT FULGERĂTOR în Anglia, după ce a contactat o infecţie la creier

Moarte fulgerătoare pentru un român din străinătate. Cornel Mate a decedat departe de casă şi familie, în Anglia. Tănărul avea 30 de ani, era originar din Alba Iulia, iar de puţină vreme devenise tatăl unui băiețel, scriu cei de la ziarulromanesc.net

Pentru că avea nevoie de bani, bărbatul a plecat să muncească în Marea Britanie și s-a angajat barman, pentru că dorea să câștige mai mulți bani pentru familia sa.

Într-una din zile, Cornel Mate s-a simţit rău şi imediat a intrat în comă și nu s-a mai trezit. Acum, familia cere ajutorul pentru a aduce în țară trupul neînsuflețit.

Conform celor de la alba24.ro, tânărul a contactat o infecție la nivelul creierului. Operat de urgență, Cornel a fost pus în comă indusă, dar nu s-a mai trezit niciodată.

Acum, familia și prietenii săi fac un apel la umanitate pentru a-l putea aduce pe tânăr în România. Articolul continuă după reclame …

loading...

„Îl știu personal pe Cornel Mate, un băiat muncitor (unde muncea lăsa loc de buna ziua) …. o persoană absolut deosebită, cu o bunătate sufletească și o blândețe pe care nu le-am mai întâlnit niciodată. El a decedat după 2 luni in spital (o infecție la creier, operație pe creier….), tatal unui băiețel de câțiva anișori … familia are nevoie de ajutor financiar pentru a-l aduce acasă și a-l înmormânta după obiceiurile creștine. Daca puteți să ajutați va rog frumos faceți o donație cît de mică, orice bănuț contează. Va mulțumesc mult. Si iertați-mi îndrăzneală”, a scris o prietenă pe Facebook.

Costurile pentru repatriere sunt de 3.500 de euro, la care se adaugă și cheltuielile cu înmormântarea.

Așa că familia a deschis conturi bancare online, în lei, euro și lire sterline pentru a strânge această sumă necesară aducerii lui Cornel acasă.

Sursă FOTO. Citiţi mai multe informaţii interesante despre comunitatea românilor din străinătate, pe portalul ziarulromanesc.net