Simina de 46 de ani s-a sinucis aruncându-se în mare, la Mamaia. În geantă avea un un bilet de adio teribil şi mulţi bani

“Drama” unei femei din Bucureşti a luat sfârşit în această dimineaţă, când a hotărât să-şi pună capăt zilelor, aruncându-se în apa mării. Simina Marinela avea 46 de ani şi era mamă a două fetiţe, scriu cei de la observator.tv

Trupul fără viaţă al Siminei plutea în această dimineaţă în apropiere de plajă, la Mamaia, în dreptul hotelului Vega. Organele de anchetă au găsit geanta ei în apropiere, pe plajă şi conţinea un bilet de adio răvăşitor, dar şi suma de 5.000 de euro şi 1.200 de lei.

Biletul de adio pe care l-a scris avea denumirea de “autodenunţ”.

Am decis să îmi iau viaţa din cauza situaţiei în care mă aflu. Sunt drogată de propriul soţ. Am ales să fug din captivitate. Să trăieşti 30 de ani drogată fără să ştii este un lucru foarte greu. M-a pus în dificultate şi să acţionez fără nicio ruşine, am tot luptat cu morile de vânt.”, a scris Simina.

Femeia venise de la Bucureşti şi s-a cazat în Mamaia la hotelurile Vega şi Del Mar. Surse din anchetă mai spun că Simina avea în geantă şi acte medicale care ar atesta că avea probleme de natură psihică.

loading...

Nu se ştie exact când a plecat de acasă, dar ea nu figura ca dispărută sau urmărită în baza de date a Poliţiei.

Sursă FOTO. Citiţi mai multe informaţii interesante pe portalul
observator.tv