Ca să nu meargă la alte femei, o mamă şi-a lăsat soțul să îi violeze fetița de 7 ani, pentru a face un copil cu el.

Un caz de o gravitate deosebită s-a întâmplat în localitatea Salta din provincia Oranului, Algeria. O mamă fără suflet nu mai putea avea copii şi trăia cu un bărbat care-i devenise soţ cu acte în regulă. Acesta dorea cu tărie să îi mai facă soţiei un copil, numai că soţia nu mai putea procrea copii în acel moment şi aşa i-a venit ideea ca să-i faciliteze o relaţie cu fiica ei, care pe atunci avea doar 7 anişori, scriu cei de la a1.ro

Astfet, tatăl cu complicitatea mamei a început să abuzeze sexual de fiica lui vitregă, iar acest lucru a continuat până acum la împlinirea vârstei de 15 ani.

Acum, fetiţa fiind adolescentă a fost încurajată să denunțe aceste agresiuni fizice de nesuportat, aceasta declarând că bărbatul a bătut-o și a maltratat-o, iar abuzurileau fost “constante” în toţi aceşti ani.

De asemenea, adolescenta a asigurat judecătorii că mama ei “știa ce se întâmplă”, doar că a permis aceste violuri, pentru că “dorea” ca bărbatul său să aibă un fiu al lui cu o persoană din familie, ceea ce ea nu îi putea oferi.

Chemat la judecată, bărbatul a venit la proces, fiind acuzat de “abuz sexual cu acces carnal agravat de starea civilă cu mama fetei” și a fost condamnat de judecătorul Oranului, Mario Maldonado, la 12 ani de închisoare. Articolul continuă după reclame …

loading...

În acest moment mama fetiţei a fugit de acasă şi de responsabilitatea în faţa instanţei de judecată şi este căutată de organele de anchetă.

Sursă FOTO. Citiţi mai multe informaţii interesante pe portalul a1.ro